SERVICII DE PRODUCTIE SI REASCUTIRE SCULE ASCHIETOAREFreza conica cu raza

Freza extralunga

Freza pentru canale

Freza pentru sanfrenatIn functie de cererea clientului, realizam urmatoarele scule speciale : burghie in trepte, freze profilate cu unghi si cu raza inversa, alezoare speciale, freze pentru canale, freze extralungi, freze conice, freze pentru sanfrenat, freze T cu raza, freze conice cu raza etc.

Toate acestea sunt executate din bare de carbură cu sau fără răcire internă pe centre CNC de ascuțire in 5 axe de înaltă performanță : SCHUTTE 325 LINEAR (an fabricație 2018) și ANCA FX3 LINEAR (an fabricație 2015).

Centrele de ascuțire în 5 axe de înaltă precizie sunt extreme de flexibile și universale. Această flexibilitate înseamnă ca pot fi folosite în aproape toate domeniile industriei moderne, de la producerea până la reascuțirea uneltelor de prelucrare a metalelor, inclusiv a elementelor cu geometrie complexă.

Datorită faptului că suntem conștienți de necesitatea de acuratețe și complexitate a sculelor așchietoare, oferim servicii de reascuțire și producție care corespund întocmai cererilor existente pe piața de profil.Alezor special

Freza conica

Burghiu in trepte

Freza T cu raza