PLĂCUȚE BOEHLERIT

BOEHLERIT TURNING

Rapide, de încredere, perfecte și sustenabile: carbura și sculele așchietoare de la Boehlerit definesc noile standarde în domeniul prelucrării metalelor, a lemnului, materialelor compozite și sintetice. Boehlerit oferă soluții pentru cele mai ambițioase proiecte. Gama mare de produse oferă soluții pentru aplicații complexe din industria siderurgică.

În ceea ce privește tehnologia de acoperire, Boehlerit a obținut o poziționare globală unică datorită acoperirii NANO CVD.

Unelte de prelucrare moderne, de o excelentă calitate asigură un proces de producție eficient, avantaje tehnologice și beneficii pentru clientul final.

Folosind metode care îmbină eficient cooperarea universitară și institutele de cercetare, Boehlerit generează un flux constant de noi produse și soluții inovatoare pentru prelucrarea metalelor. Toate acestea, au transformat fabrica Boehlerit ca fiind unul dintre pricipalii furnizori de soluții la temă la nivel mondial.

În catalogul de strunjire, puteti găsi o gamă variată de cuțite strunjire exterior și plăcuțe indexabile.


BOEHLERIT MILLING

În catalogul de frezare, puteti găsi o gamă variată de cuțite strunjire interior și plăcuțe indexabile.PLĂCUȚE PALBIT

Palbit se ocupă cu prelucrarea metalelor din anul 1952. Cei peste 50 de ani de experiență pe piață îi recomandă ca fiind un simbol al sculelor așchietoare de înaltă performanță.

Obiectivul lor este să ofere produse de cea mai bună calitate pentru o arie foarte largă de aplicare. Datorită experienței îndelungate în domeniul prelucrării metalelor, Palbit a creeat un nou standard și totodată soluții personalizate menite a rezolva problemele fiecărui client.

n catalog puteti găsi o gamă variată de plăcuțe din carbură : plăcuțe frezare, plăcuțe strunjire, plăcuțe filetare și plăcuțe debitare.PLĂCUȚE BECKER

BECKER PCBN + BECKER PKD

BECKER Diamantwerkzeuge GmbH a dezvoltat producția și distribuția de instrumente de prelucrare de mare precizie realizate din materiale de tăiere ultra-dure cum ar fi diamante naturale, diamante sintetice și nitrură cubică de bor (CBN).

Producția sculelor diamantate se execută cu mașini CNC ultra-moderne de ascuțire, de corodare și de prelucrare cu laser.

Gama de produse a fost extinsa cu diamantele TFC-solide și materiale de PDC-CU-S tăiere solidă. Inclusiv gama standard a fost extinsă cu CB 1 și CB 2- 3D - rupător de șpan. Acest lucru a condus la o performanță considerabil îmbunătățită, folosind materiale de lucru dificile și foarte abrazive. Trebuie ținut cont de faptul că a introdus noi descrieri de achiziție pentru plăcuțele ISO, înlocuind litera „M“ cu litera „G“. În conformitate cu codul ISO acest lucru înseamnă o clasă de toleranță mai strictă. Descrierile vechi pot fi cu siguranță încă folosite.

Astfel, BECKER produce plăcute diamantate pentru strunjire, frezare, debitare și pentru bare de alezat.