KLK TOOLS este o companie înfiinţată în 2005 şi specializată în comercializarea sculelor de așchiere de HSS și de carbură.

În prezent, sunt la al doilea catalog pe piață şi au peste 3500 de referințe de freze, burghie, alezoare si tarozi. Deasemenea, KLK Tools execută scule speciale pentru toate sectoarele din industrii.

În 2009 a început să includă în linia de produse producerea de plăcuţe folosind propria lor tehnologie.

Printre facilităţile oferite de KLK Tools putem enumera faptul că deţin cele mai noi instrumente și mașini pentru ascuțit, pentru un control complet al calității. Având o echipă de profesionişti specializaţi în proiectarea și fabricarea sculelor de așchiere, KLK Tools garantează perfecțiunea în proiectarea și executarea fiecărei piese.

KLK Tools oferă calitate, servicii personalizate, răspuns rapid și garanție pentru toate produsele.

TTE (Technical Tools and Equipment SRL) este un producător de renume mondial de scule așchietoare și unelte speciale. Firma este specializată pe producția de micro freze, freze, micro burghie și burghie.

TTE oferă o gamă variată de unelte de prelucrare a metalelor rezultate în urma cercetării științifice și a luării în considerare a nevoilor existente pe piață.

O singură nevoie, mai multe soluții. Datorită celor peste 20 de ani de experiență în domeniu, TTE oferă soluții tehnice avansate: produse specifice pentru fiecare domeniu și design special pentru fiecare temă, de unde provine și deviza lor: Clientul nu cumpără un produs, ci soluții testate.

Prezentul catalog oferă o gamă largă de produse: unelte pentru industria aeronautică, pentru domeniul medical, pentru industria auto, pentru telecomunicații, cu accent pe frezele pentru prelucrarea aluminiului.Alpen-Maykestag este o companie înființată în 1957. Aceasta are reprezentanți în 73 de țări de pe toate continentele. Alpen-Maykestag produce scule așchietoare de HSS și de carbură de înaltă calitate: freze, burghie, alezoare, zencuitoare, tarozi, freze conice, bavuri rotative și scule speciale.

Principalele aspecte care se urmăresc de către Alpen-Maykestag atât în procesul de producție cât și în ceea ce privește sculele așchietoare obținute sunt urmatoarele: trebuie să fie eficiente, economice si trebuie să urmăreasca stadiul actual al tehnologiei.

În eforturile lor, accentul nu este atât de mult pe tehnologia în sine, ci pe oameni. Doresc să garanteze cel mai înalt nivel de satisfacție și siguranță pentru oamenii care folosesc produsele lor. Atingerea celui mai înalt nivel de precizie face munca mai ușoară, iar o durabilitate mai mare a sculelor așchietoare ajută la economisirea timpului și a banilor.Karnasch Professional Tools este producătorul și distribuitorul de instrumente de înaltă performanță pentru prelucrarea metalelor din sectorul premium. Peste 55 de ani de experiență face din Karnasch Professional Tools un pionier în introducerea de noi produse și tehnici, fiind un lider în mai multe domenii: microfreze, carote, ferăstraie circulare sau în zona de instrumente dentare.

Karnasch Professional Tools oferă o gamă completă de produse de înaltă calitate si performanță pentru toate domeniile principale ale industriei: construcții, aviație și tehnologie aerospațială, industria auto, construcții navale, construcții de căi ferate, construcții de poduri, procesarea aluminiului (NF metaloizi), prelucrarea lemnului și prelucrarea plasticului.

Pentru producerea sculelor, Karnasch Professional Tools utilizează cele mai noi tehnologii disponibile de produție și de acoperire atingând cele mai mici toleranțe de producție. Acest lucru permite producerea unor piese/scule de cea mai bună calitate.SPEED TIGER PRECISION TECHNOLOGY CO a fost înființată în 1998, fiind nu doar un foarte mare producător scule așchietoare din Asia, dar și primul care a combinat diferite tipuri de acoperiri. În prezent au până la 160 de locații de vânzări în 42 de țări puternic industrializate din Europa, America, Japonia, etc.

Sunt specializați în producția de freze de carbură de înaltă precizie, burghie, plăcuțe și alte carburi de tungsten și scule așchietoare din oțel.

Speed Tiger a dezvoltat producerea de scule așhietoare de înaltă eficiență în funcție de cerințele clienților, în scopul de a economisi timp, bani și energie.

Speed Tiger este primul producător de scule așchietoare din Taiwan care a combinat tehnologia producerii sculelor cu tehnologia de acoperire specializată, în funcție de cerințele clienților.

FHP + serie cu AICrSIN de acoperire (nACro) are performanțe excelente în prelucrarea uscată, care poate reduce consumul de lichid de răcire pentru a evita poluarea mediului înconjurător. Mai mult decât atât, continuă dezvoltarea de noi tipuri de scule așchietoare care să ajute la economisirea energiei și la protecția mediului.