KLK TOOLS este o companie înfiinţată în 2005 şi specializată în comercializarea sculelor de așchiere de HSS și de carbură.

În prezent, sunt la al doilea catalog pe piață şi au peste 3500 de referințe de freze, burghie, alezoare si tarozi. Deasemenea, KLK Tools execută scule speciale pentru toate sectoarele din industrii.

În 2009 a început să includă în linia de produse producerea de plăcuţe folosind propria lor tehnologie.

Printre facilităţile oferite de KLK Tools putem enumera faptul că deţin cele mai noi instrumente și mașini pentru ascuțit, pentru un control complet al calității. Având o echipă de profesionişti specializaţi în proiectarea și fabricarea sculelor de așchiere, KLK Tools garantează perfecțiunea în proiectarea și executarea fiecărei piese.

KLK Tools oferă calitate, servicii personalizate, răspuns rapid și garanție pentru toate produsele.Izar Cutting Tools este o companie care oferă soluții legate de scule așchietoare pentru uz industrial. Scopul companiei este de a satisface, într-un mod durabil, nevoile și așteptările clienților, acționarilor, personalului și al societății în general și aceasta se realizeaza datorită calității produselor, competitivității și excelența serviciilor

Designul sculelor așchietoare și geometria avansată asigură cea mai bună finisare și performanță în toate materialele. Utilizarea unei acoperiri moderne permite o creștere a vitezei de tăiere cu până la 40%, cu TIN și până la 75%, cu TiAlN. Toate produsele sunt testate în conformitate cu cerințele de calitate pentru a garanta că burghiele sunt cele mai eficiente, chiar și în cele mai grele condiții de lucru. Izar Cutting Tools produce o gamă largă de produse: burghie, mandrine și acesorii, burghie speciale, carote, alezoare, tarozi, freze, freze biax, pânze etc.